John Pastinaak

Info

John Pastinaak werkt en kookt zonder nonsens. Hij houdt van ongekunsteld eten en de natuurlijke, seizoensgebonden smaken van verse producten. Omdat deze simpelweg het lekkerst zijn.

Of, in de woorden van Petra Possel in haar lovende NRC-recensie over Johns Bistro: 'Verdorie, wat smaakt dit goed zeg!'

Mascarpone

John Pastinaak kookt bij u thuis en verzorgt catering in en rond Amsterdam. Ook organiseert hij met regelmaat pop-up diners op uiteenlopende locaties. Hij kookt graag met groenten, en vindt dat dieren een goed leven moeten hebben gehad.

John Pastinaak is bedreven in vele culinaire culturen. Hij is dol op de smaak van echte buffelburrata maar denkt dat zijn rode curry met groenten er ook niet om liegt.

Burrata

John Pastinaak zag vaak een vleiende knipoog. tijdens bruiloften, recepties, lezingen, workshops en presentaties. Van de Rietveldacademie, Filippa K, het Rode Kruis, de Humanistische Omroep, Bimhuis, AVRO-TROS, Warme Winkel, Prometheus, het AMFI, de Melkweg, Milieudefensie en nog vele anderen.

Tim en Mikko

John Pastinaak is Tim en Mikko. Twee jonge Amsterdammers, die naast een vriendschap hun liefde voor koken en goed eten delen. Wij werken bij grotere opdrachten met goed bevriende koks. Zo maakt onze Ties misschien wel de lekkerste baba's met rum van Amsterdam, en is Robin de fijnste, kokende gastvrouw die je kunt wensen.

John Pastinaak benadert u zoals hij kookt: zuiver, eerlijk en ongedwongen. Hij denkt met u mee en zoekt naar de best passende opzet en gerechten voor elke gelegenheid.

John Pastinaak werkt efficiënt en kleinschalig. Daarom is John ook financieel aantrekkelijk. De kosten liggen flink lager dan bij grotere bedrijven. Hij doet niet aan listige uurlonen, maar blijft transparant door vooraf één prijs af te spreken. Basta.


johnpastinaak.nl | KVK 59197617 | webdesign Optyt & Hardcore